Najdite restavracije, gostilne, catering, gostišča: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Izola, Portorož, Piran, Murska sobota...Primorska, Gorenjska, Dolenjska, Štajerska...
 
Restavracije-gostilne   wap english
   
   
       
       
 
     
nedelja, 20. avgust 2017
vse |  slovenska  |  ribja  |  italijanska  |  pizza  |  balkan  |  žar  |  azijska  |  latinska  |  sladko  |  ostale  |  t. kmetije  |  malice-kosila  |  slow food  |  na hitro  |  catering  |  dostava  |  štud. boni  |  nočitve  | 
     
slovenija
    Gorenjska
      Kranj z okolico
      Škofja Loka z Poljansko in Selsko dolino
      Radovljica, Tržič, Preddvor
      Bled
      Bohinj
      Jesenice
      Kranjska gora
 
    Ljubljana
    Osrednja Slovenija
    Štajerska
    Koroška
    Dolenjska
    Notranjska
    Goriška
    Obalno Kraška
    Prekmurje
 
 
  4 zadetki  
 
    Gostilna Pri Danilu  
 
Ponudba temelji na filozofiji "Slow food" gibanja, ki je razširjen po vsem svetu. Slow food zagovarja zdravo prehrano, avtohtone jedi, stare pozabljene jedi prilagojene današnjim prehrambenim smernicam in zelo pomembno - harmonija hrane in vina, zato je pri strežnem osebju nujno znanje SOMMELIER-a. Menuje pripravljamo glede na letni čas in njeno ponudbo na trgu. Najpogosteji menuji so sestavljeni iz 6 hodov. K vsaki jedi postrežemo kozarec vina.
 
Škofja Loka - Reteče
 
slovenska  slow food 
 
 
    Vila Bella  
 

VILA BELLA je vrhunska restavracija, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vedno nove jedi, duhovito in perfektno pripeljane do vaših ust v kombinaciji z najboljšimi vini, so odgovor na vprašanje, zakaj je ta restavracija ena od najboljših v državi.

 
Preddvor
 
ostale  slow food 
 
 
    Kantina Cubis  
 

Potopite se v simfonijo čutov, prepustite se mavrici okusov in uživajte v izjemni atmosferi moderne restavracije s ščepcem domačnosti.

Kosila že za 7,90 € `A la carte ponudba "Okusi sveta" Ob glavni cesti Brnik-Kranj
 
Šenčur
 
sladko  malice-kosila  slow food 
 
 
    Restavracija TOPOLINO  
 

Topolino je brez dvoma najboljša restavracija na tem delu Gorenjske. Gre za edinstveno slow food gostilno, kjer boste priča enkratnim kulinaričnim dosežkom, ki so delo mojstra Zorana Stančiča. Prisegajo na sezonske jedi, sveže sestavine, majhne porcije in idealno spremljavo z vinom. Njoki tu postanejo prave umetnine, saj jih delajo tako iz rdeče pese kot iz špinače. Slednje prekrijejo z dimljeno kozjo skuto, zelene šparglje pa postrežejo na špargljevem pireju. Kuharska fantazija v Topolinu je brezmejna, kombinacije pa nenavadne (škampovi repki na mladem fižolu z breskvami, kozice na pari s korenčkovim pirejem, prelite z omako iz karamele in balzamičnega kisa). Podobno mero "kuharske norosti" boste našli pri sladicah, imajo pa tudi množico najboljših slovenskih in svetovnih vin.

 
Bled
 
ostale  slow food 
 
 
       
        4 zadetki    
       
 
 
  J&T sistemi © vse pravice pridržane 2008