|
|
|
|
Restavracija Bar Amfora Grill |
|
|
Ptuj je zakladnica tisočletij in hkrati najstarejše mesto v Sloveniji, kjer si lahko ogledate veliko število zgodovinskih spomenikov in znamenitosti (grad, galerije, samostani, mitreji, golf igrišče, tenis, jezero...), se okopate v termah ali pa se le rekreirate v neokrnjeni naravi mesta in njegove okolice.
Po vseh vaših aktivnostih vas vabimo, da se ustavite v naši restavraciji, ki je ne morete zgrešiti, saj se nahaja v Vulco centru podjetja Tuning zraven gasilskega doma.
Vabimo vas v prijetno opremljen novejši ambient s skrbno pripravljeno ponudbo menijev in specialitetami iz odprtega žara ter izkušeno mlado ekipo.
|
|
Ptuj |
|
ribja
žar
ostale
malice-kosila
|
  |
|
|
|
|
Gostišče BOHORČ |
|
|
Gostišče in prenočišča Bohorč Šentjur ***
Kulinarika - odlična tradicionalna slovenska kuhinja, jedi po naročilu in a la carte ponudba, sprejemi z askupine, hladno-topli bife, malice, nedeljska družinska kosila.
Prenočišča
|
|
Šentjur |
|
slovenska
nočitve
|
  |
|
|
|
|
GOSTILNA PRI MAJI |
|
|
Gostilna pri MAJI je prijetna gostilna v Svetem Juriju ob Ščavnici. Gostilna zajema več gostinskih prostorov, med katerimi je najatraktivnejša klet, ki sprejme do 40 gostov, notranji prostori sprejmejo do 50 gostov ter terasa, ki sprejme do 30 gostov.
Nudimo vsakodnevne malice in kosila, ostala ponudba hrane pa je enaka kot v gostišču "pri Antonu". Vsi prostori so klimatizirani!
|
|
Sv. Jurij pri Ščavnici |
|
slovenska
pizza
žar
malice-kosila
|
  |
|
|
|
|
Das ist Valter - Maribor |
|
|
Na jelovniku su bosanska jela poput raznih vrsta pita, tarhane, čorbe, ćevapa, sudžukica, sarme, baklava, tufahija, tulumbi… Kad mladi Slovenci u restoranu “Das ist Valter” pojedu neki bosanski specijalitet, onda zaslade baklavom ili tufahijom, nakon čega uz kahvu iz fildžana i rahatlokum, ako žele, zapale sarajevsku Drinu. Sve to vrijeme prate ih zvuci poznatih melodija iz bivše Jugoslavije, a na TV ekranima beskrajno se vrti kultni film “Valter brani Sarajevo”.
Vse meso je izključno junečega & jagnječega mesa. Vljudno vabljeni!
|
|
Maribor |
|
balkan
žar
štud. boni
|
  |
|
|
|
|
Gostilna Asado |
|
|
Gostilna je poznano po kvalitetni morski hrani. Na voljo imamo tri prostore s skupno kapaciteto 120 gostov, ter teraso za 30 gostov.
Pridite in se prepričajte o naši ponudbi.
|
|
Petrovče |
|
ribja
malice-kosila
|
  |
|
|
|
|
Gostilna GRUNT |
|
|
Mirno naravno okolje je zagotovo naša največja odlika, s katero se lahko brez kančka slabe vesti pobahamo na Gruntu. Gostilna je urejena v podeželskem stilu današnjega časa.
|
|
ROGAŠKA SLATINA |
|
slovenska
ostale
malice-kosila
catering
|
  |
|
|
|
|
Gostilna Križnik |
|
|
Znani smo po domači slovenski hrani. V gostilni imamo prijeten ambient, ki ga lahko najamete za zaključene družbe ali praznovanja (birme, krsti, obletnice…). Prostora imamo za cca. 100 oseb.
Naša ponudba temelji na domači štajerski kuhinji, kar pa tudi pomeni, da prisluhnemo vsakemu
gostu z njegovimi željami. Vsak dan vas presenečamo s toplimi malicami, jedi iz žara,
raznovrstnimi zrezki, jedi po predhodnem naročilu, kot so kosila, odojki, pečeno meso, hladno topli
bife in pd.
|
|
Šoštanj |
|
slovenska
malice-kosila
catering
|
  |
|
|
|
|
Gostilna Martin |
|
|
Odlična kulinarična hiša.
Da trditev ni pretirana, pričajo pohvale strokovnjakov in zahvalna pisma najzahtevnejših gostov, zlasti pa dejstvo, da si je gostilno Martin za svoj sedež izbralo zasavsko omizje gibanja "za pravico do užitka" Slow Food. Niso edini: gostilna je namreč tudi sedež trboveljskega Lions kluba in zbirališče različnih stalnih omizij, ki so v njej poiskala prijazno zavetje.
|
|
Trbovlje |
|
slovenska
slow food
|
  |
|
|
|
|
Gostilna Pec |
|
|
Kdor nas še ne pozna, naj mu na kratko povemo, da sega delovanje gostilne na tej čudoviti lokaciji ob Dravi v 19. stoletje, kjer smo včasih pripravljali flosarjem krepko domačo hrano, sedaj pa kombiniramo lokalne posebnosti s sodobno slow food kuhinjo, kjer kraljujejo sezonske jedi ter sveže začimbe, zelišča in zelenjava z domačega vrta.
|
|
Selnica ob Dravi |
|
slovenska
slow food
catering
|
  |
|
|
|
|
|
|